AMAN DINING

Otvoreni trg Piazza koji je srce i duša ovog malog mjesta nudi restorane:

Enoteca sa terasom sa pogledom na more divno je mjesto za al freska, tapase i pića.

Taverna je najuži centar Piazze i u njoj se služi evropski i američki doručak, kao i svježa mediteranska jela za ručak i večeru. Od Taverne se  pruža prekrasan pogled na more a na nju se nastavlja  susjedni Rakija bar – idealno mjesto za osveženje tokom dana. Gosti takođe mogu uživati u napicima i grickalicama na gornjoj terasi.

U blizini je Antipasti bar, u predivnom prostoru ovo mjesto je otvoreno u ranim večernjim satima.

Na ostrvu je takođe  glavni Aman restoran Arva, koji služi crnogorsku i internacionalnu kuhinju na terasi s prekrasnim pogledom na Jadransko more. Arvini kuvari koriste svježe sezonske sastojke koji rastu u baštama koje se nalaze u šumskim podnim predjelima pored mora i transformišu ih jednostavnom alhemijom kuhinje u jela puna arome i ukusa.

U vili Miločer, restoran Loggia i  Dining room nude jednostavne menije gdje dominiraju svježi proizvodi i lokalno ulovljeni morski plodovi.

Dinning Room je smješten u prizemlju i posjeduje intimni prostor za sjedanje sa sedam stolova i sa velikim kaminom. Stolovi su ukrašeni italijanskim lanom a savremeni nameštaj dodatno uljepšavaju ručno obrađene vunene presvlake. Restoran je otvoren za doručak, ručak i večeru s pogledom na miločersku plažu.

Loggia se takođe nalazi u prizemlju, a do nje se dolazi kroz prostranu dnevnu sobu ili kroz baštanske vrtove i Miločersku plažu. Loggia poseduje pregolu prekrivenu puzavicama koja pruža predivan hlad u ljetnjim mjesecima i jedna je od najljepših terasa u regiji Jadrana… Velik i udoban namještaj postavljen ispod pergola nudi savršeno mjesto za uživanje u pogledu na ostrvo Sveti Stefan. Loggia je otvorena za doručak, ručak i večeru.

Launge Ville Moločer je  udoban salon sa pogledom na Miločersku plažu. Ovde gosti mogu uživati u popodnevnom čaju i večernjim koktelima.