AMAN RIZORT

Aman je osnovan 1988 sa vizijom da se napravi kolekcija intimnih rizorta koja ce gostima obezbjediti neprikosnovenu ljubaznost i toplinu ugostiteljstva. U 2007. godine slikovito ostrvce-selo Sveti Stefan u Crnoj Gori postalo je Αman Sveti Stefan i službeno je otvoren u 2010. u vlasništvu Adriatic Propertiesa.

Aman Sveti Stefan nalazi se u centralnom dijelu crnogorske obale, južno od Budve i između naselja Pržno i Sveti Stefan. Mjesto obuhvata 2 kilometra obale uključujući i plaže ružičastog pijeska Svetog Stefana, Miločera i poznatu Karaljičinu plažu koja se nalazi ispred Amanovog Spa centra. Aman Sveti Stefan ima predivan pogled na more duž najpoznatije crnogorske obalne crte. Ostrvo ima 12,400 metara kvadratnih i rizort je zadržao spolja svoj istorijski izgled, unutrašnjost je bila rekonstruisana da zadovolji savremena očekivanja.

Uz Aman Sveti, Αman obuhvata 31 hotel i rizort rasprostranjen u mnogim djelovima svijeta – Butanu, Kamboji, Kini, Dominikaskoj Republici, Francuskoj, Grckoj, Indoneziji, Indiji, Italiji, Japanu, Maroku, Tajlandu, Turskoj I mnogoim drugim zemljama.

  AMAN

Svaki Aman rizort i njegova postavka su jedinstveni, ali postoje elementi koji karakterišu svaki od njih – jedinstvena  lokacija, izvrsni objekti, minimalistička arhitektura koja je komplimentarna uslovima prirodnog okruženja rezorta najbolji nivo usluge i mali broj soba koje osiguravaju ekskluzivnost i privatnost