AMAN SVETI STEFAN OSTRVO

Ostrvo Sveti Stefan datira od 15tog vijeka i jedinstvenog je izgleda sa uskim kamenim stazama, lijepo uređenih baštica sa divnim pogledom na Jadransko more.

Ostrvo je prethodnih godina u potpunosti rekostruisano, a tokom rekostrukcije objekti su zadržali istorijski spoljašni izgled i ambijent dok je prilikom uređivanja enterijera korišten umjereni dekor koji u isto vrijeme pruža moderan konfor. Prioritet u dizajniranju enterijera dat je očuvanju originalnih zidova i čuvanju uspomenu na ribarsko naselje što je ovo mjesto nekada bilo. Nakon renoviranja ostrvo je postalo dio Aman rizorta sa 50 smjestajnih jedinica.

Smještaj na ostrvu je podjeljen na seoske sobe, vikendice, luksuzne vikendice, Grand Suite, Grand Suite s terasom, Grand Suite s dvije spavaće sobe, jadranski apartman i Sveti Stefan Suite koji ima  privatni bazen.

Sve smjestane jedinice zavisnosti od lokacije imaju pogled na more, baštice ili trgove. Svaka soba, vikendica i apartman na ostrvu su potpuno jedinstveni, baš kao što se može očekivati ​​od mjesta koje se razvilo iz tvrđave koja datira iz 15. vijeka.

AMAN SVETI STEFAN

Village rooms su intimne sobe na ostrvu sa akcentom na izvorni dekor.

Cottages – su dekorisane po uzoru na autenticna crnogorske ribarske kucic.

 SVETI STEFAN

Sveti Stefan Suite, je prepoznatljiv po vlastitom bazenu.

Na ostvru postoje 3 vanjska bazena, 4 crkve, barovi i restorani.

Sveti Stefan ostrvo je zatvoreno od maja do oktobra dok Vila Milocer ostaje otvorena tokom cijele godine.