O NAMA

Kompleks čiji je Adriatic Properties zakupac sadrži Aman rizort, barove, restorane, predivne plaže i najljepše vidikovce, a i istorijski je jedan od najcjenjenijih djelova Crne Gore.

Kompanija Adriatic Properties gradi i uspostavlja svjetske standarde u oblasti turizma na najatraktivnijoj lokaciji na primoriju Crne Gore od 2007. godine. Kao  zakupac hotelskog kompleksa Sveti Stefan, Vila Miločer i hotel Kraljičina plaža kompanija je svojim djelovanjem stvorila preduslove za dolazak u Crnu Goru rehomiranih svjetskih brendova  kao sto su Aman rizorts i Nobu restoran.

Dolasku Aman rizorta i njegovom otvaranju u okviru Adriatic Propertiesa 2010. godine  prethodila je rekostrukcija postojećih i izgradnja novih sadržaja. Renovirana je Vila Miločer sa 6 apartmana, Vila Marija sa 2 i hotel ostrvo Sveti Stefan sa 50 apartmana, dok je u narednih godina izgradjen i SPA centar.

Svi smještajni objekti zadržali su istorijski spoljašni izgled dok je prilikom uređivanja enterijera korišten umjereni dekor koji u isto vrijeme pruža moderan konfor.

Kompanija trenutno priprema i radove na starom hotelu Kraljičina Plaža koji je bilo nemoguće rekonstruisati zbog teškog stanja na postojećoj hotelskoj infrastrukuri. Projekat novog hotela je pripemljen i prema svim aspektima zadovoljiće standarde hotela od 5 zvjezdica.

Svjetski poznati japanski restoran Nobu zahvaljujući saradnji sa Adriatic Properties-om pronašao je svoj savršeni ljetnji dom u Crnoj Gori. Restoran poznat po specijalitetima savršenog spoja japanske i peruanske kuhinje nalazi se ispred ostrva Sveti Stefan.

Kompanija zapošljava oko 150 stalnih radnika, tokom ljetnje sezone taj broj preraste i 400, a realizacijom novih projekata očekuje se značajan rast i broja zaposlenih.