RESTORANI

Osim u izuzetnim prirodnim ljepotama koje krase nas posjed posjetioci kod nas mogu uživati i u savršenim gastronomskim specialitetima prema svačijem ukusu.

Restorani Aman rizorta nude pretežno mediteransku kuhinju koja je bazirana na organskim proizvodima koji se proizvode lokalno, a uz bogatu pažljivo odabranu gastronomsku ponudu idealna su mjesta i za proslave.

Obažavatelji Japanske kuhinje mogu uživati u Nobu restoranu koji je najpriznatiji svjetski restoranski brend kada se radi o fusion kuhinji, a karakteriše ga mix Japanske i Peruanske kuhinje obogaćene sa kulinarskim specifičnostima lokacije na kojoj  se restoran nalazi, tako da se u Nobu Montenegro mogu naći i jela koja karakterišu crnogorsku kuhinju.

Restorani

Restoran Olive je gaji duh Grčke i Mediteranske kuhinje i svojim gostima nudi širok izbor vina i drugih pića koja su karakteristična za regiju Balkana.

Sa druge strane – restoran/bar Pod murvom je parvo mjesto za druženja, ispijanje kafa, osvježenja hladnim pićima i uživanja u ukusnim sendvičima i jelima sa roštilja.