SPA CENTAR

Aman SPA je savršeno mjesto za odmor i prikuplajnje nove energije. Okružen vrtovima i pogledom svoju privatnu plažu – Kraljičinu plažu, predivni Spa Aman ima 24-metarski zatvoreni bazen koji se proteže u dvorište  dodatnih osam metara, četiri apartmana za masažu, sobe za opuštanje i terasama, hidroterapiju sobe s saune, teretanu (od 140m2 sa kardiovaskularinim treniznima i treninzima sa tegovima), pilates studio i joga studio.

 Spa

U Aman SPA se koriste jedinstvene prirodni produkti bez hemikalijama bazirani na bilju.

FITNES CENTAR:
Aman Spa centar ima  24-metarski zatvoreni  bazen koji se grije i prostire se na otvorenom još osam metara. Fitnes centar Spa uključuje Pilates Studio, Joga Studio sa podovima koji se mogu zagrijavati tokom zime i teretanom od 140 kvadratnih metara. Takođe na ostrvu postoji manja teretana za goste koji preferiraju da ne izlaze sa ostrva.

SPA COTTAGES:
Gosti takođe mogu uživati u velikom izboru različitih masažnih programa i tretmana sa tijelo i lice u šest koliba koje se nalaze na ostrvu, ali u mogu zakazati masažu u privatnosti svog smeštaja.

BAZENI:
Pored bazena koji se nalazi u Aman Spa zgradi, postoje i dva bazena na ostrvu. Glavni bazen  nalazi se na donjoj terasi na zapadnoj strani ostrva, dok se drugi nalazi na litici s pogledom na Jadransko more. Obroci na bazenu su dostupni tokom cijelog dana.