VILA MILOČER I VILA MARIJA

Vila Miločer i Vila Marija

Vila Miločer, nekadašnja ljetnja rezidencija Kraljice Marije Karađorđević okružena maslinjacima drevnim kedrovima i borovom šumom, takođe je postala dio Amana rizorta.Radove na rekonstrukciji, uređenju i pripremi ovog objekta rukovodio je Adriatic Properties .

Vila Miločer

Šest prostranih apartmana u Villi Miločer harmonično spajaju suptilnu paletu krem i braon boje i opremljeni su namještajem sa luksuznim, jednostavnim i elegantnim linijama. Parketni podovi su prekriveni su vunenim tepisima, a dodatnu toplinu prostorijama daje i kamin na centralnom zidu. Kožne stolice i svileni detalji nose sa sobom savremenu crtu, dok kupaonice  antičke kamene podove, samostojeće kade i drvene ormare. Svaki apartman ima balkon u stilu Julije sa pogledom na more do ostrva Sveti Stefan ili  na predivne vrtove Miločerskog parka.

Posebno se izdvajaju se dva apartmana koja su u prošlosti bili sobe Kraljice Marije i nalaze se u neposrednoj blizini Vile Miločer u Vili Mariji, oni su danas luksuzni apartmani od po 152 km2 sa rustičnim i elegantinim unutrašnjim dekorom.

Dvije smještejne jedinice  Marija Suites smještene su u zasebnoj zgradi u blizini Vile Miločer. Oba apartmana imaju četiri odvojene sobe: spavaću sobu, kupatilo, dnevni boravak i trpezariju, a ukrašeni su u rustičnom i elegantnom stilu kao i apartmani u Vili Miločer. Kamin se nalazi u dnevnom boravku i spavaćoj sobi svakog apartmana, od kojih se dnevna soba nalazi u prizemlju sa malom terasom dok je soba na spratu.

U prizemlju Vile Miločer nalazi se i restoran koji isključivo nudi mediteranski meni te je otvoren za doručak, ručak i večeru. Njegova terasa natkrivena je rastinjem groždja i pruža pogled na plažu Miločer te je idealno mjesto za popodnevni čaj i večernje koktele, vjenčanja i proslave.